IJshockey

CCM staat bekend als een toonaangevend merk in de wereld van ijshockey, en hun toewijding aan innovatie en kwaliteit heeft hen geliefd gemaakt bij spelers over de hele wereld. Of je nu een beginnende speler bent of een doorgewinterde professional, CCM biedt een uitgebreid assortiment ijshockeyuitrusting dat voldoet aan de hoogste normen.

De CCM-ijshockeysticks combineren geavanceerde technologie├źn met duurzame materialen, waardoor spelers kracht en precisie ervaren bij elke slag. De ijshockeyhelmen van CCM zijn ontworpen met een focus op veiligheid en comfort, en de beschermende kleding biedt spelers de nodige bescherming zonder concessies te doen aan bewegingsvrijheid.

Met CCM-schaatsen kunnen spelers vertrouwen op uitstekende prestaties op het ijs, dankzij de nauwkeurige pasvorm en de nieuwste schaatstechnologie├źn. Kortom, CCM belichaamt de passie en toewijding die nodig zijn om te schitteren op het ijshockeyveld, en hun producten blijven een favoriete keuze voor enthousiaste spelers die streven naar succes op het ijs.

FILTER
Selectie verfijnen
Categorie
  1. Schaatsen 21
  2. Protectie 114
  3. Sticks 48
  4. Tassen 27
  5. Helmen 30
  6. Kleding 121
  7. Gebitsbescherming 11
  8. Accessoires 56
  9. Gamewear 78