CCM

CCM, wat staat voor Canadian Cycle & Motor Co. Ltd., is een iconisch merk in de wereld van ijshockey. Oorspronkelijk opgericht in 1899 in Canada, heeft CCM een rijke geschiedenis en staat het bekend om zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige ijshockeyuitrusting voor spelers op alle niveaus.

CCM heeft een sterke reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende fabrikanten van ijshockeyuitrusting, waaronder schaatsen, sticks, helmen, handschoenen en beschermende uitrusting. Het merk heeft deel uitgemaakt van de evolutie van het ijshockeyspel en heeft voortdurend geïnnoveerd om aan de veranderende behoeften van spelers te voldoen.

Veel professionele ijshockeyspelers kiezen voor CCM vanwege de betrouwbaarheid en prestaties van hun uitrusting. Het merk is bekend om zijn geavanceerde technologieën, zoals de Tacks-schaatslijn en de Ribcor-stickserie, die zijn ontworpen om spelers de nodige edge te geven op het ijs.

Naast het leveren van topklasse uitrusting, is CCM ook betrokken bij de gemeenschap van ijshockey. Het sponsort teams en evenementen en draagt bij aan de groei van de sport wereldwijd. De toewijding van CCM aan innovatie en kwaliteit maakt het een vertrouwd merk voor zowel professionele spelers als enthousiaste amateurs.

Of je nu een doorgewinterde speler bent die op zoek is naar high-performance uitrusting of een aspirant-hockeyer die betrouwbare uitrusting nodig heeft, CCM blijft een naam die synoniem staat voor kwaliteit en traditie in de wereld van het ijshockey.

Tonen als Grid List

Producten 1-21 van 348

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. CCM 110 Roller Hockey Girdle

 2. CCM 150 Roller Hockey Padded Shirt

 3. CCM 5000 Trainingsshirt Goalie

 4. CCM 5000 Trainingsshirt IJshockey

 5. CCM 70 Combo Helm JR One Size

 6. CCM 70 Combo Helm SR

 7. CCM 70 Combo Helm YT One Size

 8. CCM 70 Gezichtsmasker SR Zwart

 9. CCM 7000 IJshockey Trainingskousen

 10. CCM 780 Gezichtsmasker Zwart

 11. CCM ALL OUTSIDE DIRECTION HOODIE

 12. CCM ALL OUTSIDE MENTRA TEE

 13. CCM ALL OUTSIDE SLOUCH Pet

 14. CCM ALL OUTSIDE WATCHMAN BEANIE One Size

Tonen als Grid List

Producten 1-21 van 348

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren