Salt BMX

Salt BMX is een gerespecteerd merk in de wereld van BMX-fietsen en accessoires, dat bekend staat om zijn betrouwbare en innovatieve producten. Als onderdeel van de Wethepeople-familie, levert Salt hoogwaardige componenten en uitrustingen die voldoen aan de eisen van BMX-rijders op verschillende niveaus.

Een opvallend kenmerk van Salt is de diversiteit van hun productlijn. Ze bieden een breed scala aan componenten, waaronder frames, sturen, vorken, wielen, pedalen en meer. Deze variëteit stelt BMX-rijders in staat hun fiets aan te passen aan hun specifieke stijl en voorkeuren.

Salt streeft naar de perfecte balans tussen duurzaamheid en prestaties. Hun producten worden vervaardigd met aandacht voor detail en met behulp van geavanceerde materialen om te voldoen aan de ruige omstandigheden van BMX-rijden. Of je nu bezig bent met straatstunts, parkrijden of dirt jumping, Salt biedt componenten die bestand zijn tegen de uitdagingen van de sport.

Het merk is ook betrokken bij de BMX-gemeenschap door het sponsoren van evenementen en atleten. Dit toont hun toewijding aan de groei en ondersteuning van de sport, terwijl ze tegelijkertijd feedback verzamelen om hun producten voortdurend te verbeteren.

Met aandacht voor zowel functionaliteit als esthetiek biedt Salt niet alleen betrouwbare prestaties, maar ook een visueel aantrekkelijke optie voor rijders die waarde hechten aan stijl. Of je nu een amateur bent die zijn eerste BMX-fiets bouwt of een professionele rijder die zoekt naar hoogwaardige componenten, Salt blijft een solide keuze binnen de BMX-gemeenschap.

Tonen als Grid List

Producten 1-21 van 57

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Salt AM BMX Brake Pads

    1 stuks beschikbaar
  2. Salt AM BMX Nylon Peg Sleeves

    2 stuks beschikbaar
  3. Salt AM Nylon BMX Pegs Zwart

    0 stuks beschikbaar
  4. Salt Moto BMX Brake Zwart

Tonen als Grid List

Producten 1-21 van 57

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren