WINNWELL

WINNWELL is de best bewaarde geheim in de wereld van hockey. Een particulier Canadees bedrijf dat eigendom is van en wordt beheerd door de familie Davies. De geschiedenis van Steve Davies in de hockeyindustrie is er een van voortdurend succes en gaat terug tot 1977, met betrokkenheid bij verschillende merken en bedrijven.

Het bedrijf wordt gedreven door één doel: het spel hockey toegankelijker maken.

In de loop der jaren zijn de kosten van uitrusting gestaag gestegen in de hele branche, en de deelnamecijfers hebben daaronder geleden. Dit is een trend die WINNWELL probeert te keren door zich te richten op het vervaardigen van hoogwaardige, maar betaalbare uitrusting. De grootste merken in de industrie hebben hun agenda duidelijk gemaakt door alleen hun duurste en hoogst presterende producten te promoten, die voor veel spelers onbereikbaar zijn. Bij WINNWELL begrijpen we dat voordat iemand op het hoogste niveau kan concurreren, ze de kans moeten krijgen om deel te nemen.

WINNWELL is veel veranderd sinds 1906, toen Wellinger & Dunn voor het eerst zijn iconische leren uitrusting begon te fabriceren op Sorauren Avenue (Toronto, ON, Canada). Echter, onze toewijding aan het spel is nooit sterker geweest dan vandaag.

WINNWELL blijft zich sterk richten op het verlagen van de kostenbarrières om deel te nemen aan hockey door een breed scala aan kwaliteitsuitrusting aan te bieden tegen een toegankelijke prijs, zodat iedereen de kans heeft om het spel te ervaren dat we koesteren. We zijn echt... In It For The Game.

Tonen als Grid List

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. WINNWELL BASIC IJshockey Nekbeschermer

  2. WINNWELL Mesh Short met Toque

  3. WINNWELL REPLACING NET PRO 72"

    0 stuks beschikbaar
Tonen als Grid List

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren